Продуцентска компания PREMIER+

PREMIER+ е бутикова продуцентска компания, специализирана в продукция на видео и анимация, която реагира бързо с ефективен криейтив и приема работата за своите клиенти присърце. Тя е естественото развитие на популярната продуцентска компания PREMIERstudio.

МИСИЯТА НИ:

В PREMIER+ мисията ни е да помогнем на клиента да направи креативен, красив, смислен и ефективен продукт, с който да се гордее, а ние да добавим в портфолиото си. Защото Вашият успех безспорно е и наш успех.

ЗАЩО ДА НИ СЕ ДОВЕРИТЕ:

 • Ефективен криейтив
  Добрата идея е най-надеждният начин за постигане на желания резултат, независимо от бюджета за кампанията Ви. Създаваме запомнящ се криейтив, който провокира и комуникира дълго със съзнанието на клиентите Ви.
 • Приемаме работата присърце
  Всеки път се вълнуваме с еднакъв детски ентусиазъм и постигаме впечатляващ краен резултат.
 • Реагираме бързо
  Спестяваме Ви време, средства и тромави процедури. Действаме адекватно в извънредни ситуации.
 • Доверие
  В PREMIER+ работим качествено и дългосрочно за ефективността на Вашата реклама.
 • Качество
  Държим на качеството независимо от мащаба и функцията на една кампания. За нас е изключително важно визията да комуникира с таргет групата по възложената поръчка.
 • Личен контакт
  Знаете с кого говорите, защото вече ни познавате. Просто ни позвънете! Ние сме известни с това, че приемаме клиентите си с отдаденост!
 • Прецизно бюджетиране
  Ефективността в бюджетирането идва от прецизното познаване на процеса и подбора на точните професионалисти за конкретния проект. Всеки човек има своя силна страна. Затова сформираме екип от точните професионалисти за дадената кампания. Така достигаме до най-добрата цена без да правим компромиси с качеството.
 • Опит
  За времето през, което сме на пазара – от 2008 година, реализирахме над 150 телевизионни реклами, като някои от тях стигнаха възможно най-високия рейтинг, откакто са на българския пазар. Това са рекламите на „М-Тел“, „Глобул“ „Тремол“, Grabo.bg… Реализирахме и два игрални филма, десетки документални, множество музикални видео клипове, анимационни проекти (2D и 3D анимация), фестивални филми, корпоративни клипове, късометражни филми, видео реклами за интернет, стотици радио реклами, лога, графики и други.
 • Техника
  Студиото на PREMIER+ е оборудвано с нова съвременна техника за снимане на видео, монтажни станции, 3D станции, собствени камери и осветление, студио за озвучаване и дублаж, разполагаме с богата картотека от артисти, водещи, модели, зад кадрови гласове… Всичко необходимо да имате успешен краен резултат, който надхвърля многократно очакванията Ви.