Основатели и екип

ОСНОВАТЕЛИ:

Николай Мутафчиев – продуцент и режисьор. Познат на широката аудитория, като режисьор на „Сървайвър” 2, 3, 4, “Африка: Звездите сигурно са полудели“ и „Комиците“ по БТВ. „ВИП Брадър“ 2 по Нова ТВ. Автор, продуцент и режисьор на култовия филм (с голямата наградата на публиката в Москва през 2013г.) „Още една мечта“, както и продуцент на българо-кипърската продукция „Радостта и тъгата на тялото“.

Владислав Петров – 2D и 3D анимация, специални ефекти. Познат в средите като един от най-добрите специалисти в България. Работил е по някои от най-престижните формати на БНТ като „Великите българи“ и „Голямото четене“. Автор е на заставките на “Африка: Звездите сигурно са полудели“ и “Нищо лично“ по БТВ, “Благуните“ по БНТ и други.

Силвестър Силвестров – сценарист на едни от най-успешните реклами в България, достигнали най-висок рейтинг – рекламите на М-Тел, Глобул, Тремол, Grabo.bg, автор на музикални видеоклипове, корпоративни клипове, документални и корпоративни филми, както и реклами за мрежата.

ЕКИП:

Лъчезар Аврамов – Режисьор
Елена Петрова – Криейтив и сценарий
Китодар Тодоров – Криейтив и сценарий
Мира Бояджиева – Криейтив и сценарий
Димитър Радев – Криейтив и сценарий
Рене Йошида – Криейтив и сценарий
Димо Стоянов / P.I.F. – Музика, радио реклами, аудио обработка, мастеринг
Диляна Попова – Стилист
Зорница Гардакова – Графичен дизайн
Мария Койчева – Художник
Калоян Божилов / Коко – Оператор
Стефан Мутафчиев – Фотография
Румяна Игнатова – Грим
Вероника Илиева – Маркетинг мениджър