Новият клип на група P.I.F. към песента „Огън” – продуциран от ПРЕМИЕРстудио

Премиерата на новия клип на песента „Огън” на P.I.F., продуциран от , се състоя в Sofia Live club на 25.02.2017 г. Песента е посветена на дъщеричката на Димо Стоянов – Ая и разчувства плеяда от татковци. Димо разказа, че първоначално е написал стиховете и дълго време не е посмял да измисли и музиката, за да не развали нещата. При подготовката на 5-тия албум на P.I.F., Димо предлага и музиката на колегите си, и така и това парче влиза в албума.

Клипът е заснет в един кадър по идея на режисьора Николай Мутафчиев от . Той сподели, че клипът към такава емоционална песен трябва да носи лекота и простота. Негова е идеята и да бъдат включени в клипа известни татковци – Любо Нейков, Станимир Гъмов, Александър Сано – Среброто, Силвестър Силвестров, Димо Стоянов, Анастасия Димо Стоянов Ая, Румен Угрински, Кръстьо Лафазанов, Китодар Тодоров, Гергана Стаменова, Радост Пенева. Всички те са приятели. Снимките са предхождани от много смях, а заснемането става само с 1 дубъл, под вещата режисура на Николай Мутафчиев.

Продуцент:
Режисьор: Николай Мутафчиев
Оператор: Калоян Божилов – Коко
Асистент оператор: Ангел Балакчийски
Участват: Любо Нейков, Станимир Гъмов, Александър Сано – Среброто, Силвестър Силвестров, Димо Стоянов, Анастасия Димо Стоянов Ая, Румен Угрински, Кръстьо Лафазанов, Китодар Тодоров, Гергана Стаменова, Радост Пенева.
Музика: P. i. F.
Текст: Димо Стоянов